Een mix van sfeer en praktisch

Zet de kennis en ervaring van Artiles op tijd in

U bent op zoek naar uw droom badkamer, in een nieuwbouwhuis of als verbouwing van de oude badkamer. Er is dan zoveel keus. Diverse stijlen, van modern, klassiek, trendy, luxe, minimalistisch tot industrieel. En ook het aanbod in materiaal zoals wand- en vloertegels is onmetelijk groot. De ervaring is dat veel klanten eerst naar een showroom of groothandel gaan om zich te laten inspireren. Vaak is het aanbod dan zo groot dat er impulsief wordt gekozen. Een offerte wordt gemaakt door deze partij, de tegels worden besteld... en dan hebben ze nog iemand nodig die de tegels zet; Artiles bellen.
Het is alleen zo dat ik meer in huis heb, in een eerder stadium kan ik mee denken en onmogelijkheden omzetten naar mogelijkheden, kosten besparen en denken in oplossingen. 

Artiles denkt met u mee

Misschien weet u al precies welke sfeer u in uw badkamer wilt creëren. Of ziet u door de bomen het bos niet meer? Artiles denkt graag met u mee. Ik luister naar uw wensen, doe suggesties, bedenk alternatieven, en maak een ontwerp. Samen creëren we een badkamer die bij u past. Daarbij vormen aandacht voor detail en een hoogwaardig afwerkingsniveau het uitgangspunt.

Badkamer verbouwen, een verzorgd proces

De badkamer verbouwen in een bestaande woning vraagt gedetailleerd en verzorgd werken. Om u een idee te geven hoe ik dit aanpak heb ik het proces in stappen voor u uitgezet. Ik, Edwin Harbers, werk altijd volgens deze stappen. Zo wordt u ontzorgd en is er de garantie voor een hoogwaardige afwerking.
Mijn stappen bij een badkamerverbouwing.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op voor een afspraak.

VRAAG:

Hoeveel tijd brengt u door in de badkamer?
Dan is het toch wel erg prettig dat
deze warm en comfortabel aan voelt...

  • Contactgegevens
  • Edwin Harbers
  • Op 't Zand 1a
  • 7131 JB Lichtenvoorde
  • 06 815 444 03
  • info@artiles.nl